top of page

Mindfulness - bevidst nærvær

Mindfulness kan bl.a. være med til at reducere bekymringer, stress, tankemylder og uro og er altså en vej til øget velbefindende i dit liv. Jeg har en bred vifte af forskellige øvelser og teknikker, som næsten med garanti vil give dig mere ro og overskud. Jeg holder så meget af at lave mindfulness sessions og forløb, fordi det er så tilfredsstillende at hjælpe mennesker med at skabe de små ændringer i hverdagslivet, som gør en enorm forskel og medfører større tilfredshed og overskud.

Når jeg laver mindfulness sessions, sigter jeg efter to ting:

1) Du skal føle, at du får en pause fra hverdagen her og nu, hvor der kun er fokus på dig og dit velbefindende, så du føler dig genopladet og behageligt tilpas bagefter.

2) Du skal have konkrete øvelser med dig hjem, så du også selv kan indføre små øvelser og ritualer i dit hverdagsliv, som det passer bedst for dig og dermed lave varige og gode ændringer.

 

80B7508E-2C5A-4FEB-A6EB-C2423628B5BD.JPG

Jeg tager altid udgangspunkt i omstændighederne; hvem, hvor mange, hvor, specielle behov osv. Så kontakt mig endelig, så vi kan lave en model, der passer dig/jer.

Mindfulness i Life Lounge

Bolette Borgvardt

Forfatter, konsulent, life coach

Frederiksberg/København

boletteborgvardt@gmail.com
Tlf.: 20332827

  • Instagram
  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook
bottom of page