top of page

Coaching: Udviklende samtaler

NB: COACHING SESSIONS OGSÅ ONLINE ELLER SOM WALK&TALK

Mange af os lever liv, hvor vi ikke altid får fokuseret på eller prioriteret os selv. Der kan være mange andre, som står først i hierarkiet, når det gælder vores opmærksomhed.

Derfor kan det at have en samtale, hvor det kun handler om dig - dine tanker og følelser - være enormt givende.

Mit udgangspunkt for coaching er altid, at du er den eneste reelle ekspert på dit liv. Det har jeg stor respekt for. Samtidig ved jeg af erfaring, at gode samtaler og de rigtige spørgsmål kan få os til at reflektere og se ting på nye måder, som vi ikke altid er i stand til at nå frem til på egen hånd.

Jeg vil meget gerne være med på din udviklingsvej, uanset om du har konkrete udfordringer eller 'blot' behov for selvomsorg i form af et rum, der kun er dit.

Ud over min uddannelse som life coach har jeg mange års erfaring med samtaler ud fra principperne bag ACT; Acceptance & Commitment Therapy. Det handler om at få det bedste ud af sin virkelighed  - bl.a. ved at få kigget på tanke- og handlemønstre, mærket efter og lave små og overskuelige ændringer. Jeg kalder det 'de små skridts rejse'. Indenfor forandringspsykologi er det velkendt, at forandring i små bidder mere sandsynligt fører til vedvarende ændringer, end hvis man gaber over for meget for hurtigt. Derfor sætter vi et tempo, hvor du kan følge med og endda nyde turen undervejs, hvor du også øver dig i at lade selvomsorg være en rar følgesvend.

6E84EF32-3D4E-46B8-B80E-03C8934630C2_edi
billede%2015.09.2020%2013.20_edited.jpg

Bolette Borgvardt

Forfatter, konsulent, life coach

Frederiksberg/København

boletteborgvardt@gmail.com
Tlf.: 20332827

  • Instagram
  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook
bottom of page